Naisenergiaa Johtamistaidon Opistolla

Jo perinteeksi muodostunut “Tullaan tutuiksi” -ilta naisyrittäjille ja johtavassa asemassa oleville naisille toteutettiin energisen Pirkko Erkkilän johdolla tänä syksynä Johtamistaidon Opistolla Kirkkonummella, joka kiitettävästi hoiti käytännön järjestelyt. Lähes 70 naista kokoontui tapaamaan ja kannustamaan toisiaan. Ilta aloitettiin ajankohtaisilla alustuksilla ja illan emäntä Kirkkonummen Yrittäjien varapuheenjohtaja Pirkko Erkkilä toivotti kaikki tervetulleiksi.

Aina myönteinen kansanedustaja Raija Vahasalo kertoi ajankohtaiset kuulumiset eduskunnasta. Hänestä epäkohtia naisasioissa on muun muassa se, ettei verotuksessa voi vähentää sairaan lapsen hoitokuluja. Tämä koskee erityisesti kotona työskenteleviä yrittäjiä. Kasvava vanhustenhuolto ja sen antamat mahdollisuudet yritystoimintaan käsiteltiin myös Raijan esityksessä. Lisäksi hän toivoo henkilökohtaisia yhteydenottoja pysyäkseen ajan tasalla todellisuuden kanssa ja pystyäkseen vaikuttamaan jotta yrittäminen kehittyisi positiiviseen suuntaan. [..]

uy061130.gif

Kuva: “Tullaan tutuksi” -ilta keräsi Johtamistaidon Opistolle naisyrittäjiä runsaslukuisesti. Kuvassa etualalla kansanedustaja Raija Vahasalo ja hänen takanaan oikealta Soile Nordström-Sahlberg Soiletours Oy, Maria Brunou sisustusliike Mima ja Sari Erkkilä JTO.

Teksti: Kerstin Ståhlberg, Eteläkärjen Yrittäjät toiminnanjohtaja
Kuva: Gunvor Westren-Doll/Kirkkonummen Sanomat

Uudenmaan Yrittäjä 11/2006

Leave a Reply